Despre noi

Suntem o echipă de voluntari entuziaști care au creat proiectul MentorMe – primul program de mentorat global din Moldova - în anul 2014, ca urmare a Galei Studenților Originari din Republica Moldova. Ne aducem aminte foarte bine cât de dificil au fost primii pași când am decis să plecăm de acasă. Cu toții ne-am fi dorit ca atunci când mergeam într-o țară nouă sau când alegeam universitatea la care să studiem, sau jobul la care să aplicăm, să fi avut șansa de a avea un mentor, o persoană căreia îi putem cere un sfat, adresa 1001 de întrebări, sau căreia îi putem spune dubiile și temerile noastre, iar ca răspuns să avem niște argumente născute din propria experiență.

Noi vrem să ajutăm la crearea următoarei generații de lideri prin accelerarea procesului lor de dezvoltare personală și profesională cu ajutorul comunității mentorilor de succes.

Sperăm că vrei să faci parte din aventură și te vei alătura comunității noastre de mentori și mentees cu experiență atât din Moldova cât și din străinătate. Abia așteptăm să te cunoaștem mai bine!

Echipa MentorMe

Echipa noastră este formată de 16 tineri din Moldova și din străinătate (Marea Britanie, Germania, Portugalia, Italia, Danemarca). Împreună avem 10 ani de experiență în domeniul IT, marketing, consultanță, educație, PR și finanțe.

Fondatoarea MentorMe
Dana Muntean
Client Partner
Londra, Marea Britanie
Cristian Zara
Graduate Engineer
Copenhaga, Danemarca
Sanda Condratiuc
Marketing Manager
Londra, Marea Britanie
Tudor Arnăut
Jurnalist
Chișinău, Moldova
Mihai Andrieș
Doctor și cercetător în inteligență artificială
Nancy, Franța
Doru Curoșu
Training, Human Resources & Youth Policies
Cluj-Napoca, România
Vasile Popa
Student la Freie Universität
Berlin, Germania
Roman Sîrbu
Frontend Developer
Edinburgh, Marea Britanie
Dorian Vetrilă
Infrastructure Developer
Leeds, Marea Britanie

Fă parte din echipa MentorMe

Dacă vrei și tu să contribui la dezvoltarea comunității MentorMe și vrei să faci parte din echipa noastră, trimite CV-ul tău împreună cu un scurt paragraf despre cum ai vrea să contribui pe adresa hello@mentorme.md. Noi mereu suntem bucuroși să descoperim noi talente care pot să ne inspire și să contribuie la crearea celei mai mari comunități de mentori și mentee din lume.